fbpx

Wat is SEO: SEO staat voor search engine optimization ofwel zoekmachine optimalisatie.

Wat is het belang van seo of zoekmachine optimalisatie? Tegenwoordig heeft elk bedrijf een website, maar niet ieder bedrijf doet aan seo. Hierdoor zullen je potentiële klanten veelal bij de concurrenten uitkomen die wel aan seo of zoekmachine optimalisatie doen. Het uitbesteden kost natuurlijk geld, maar de ROI ( Return On Investment ) zal dubbel en dwars terugverdiend worden als je de juiste search engine optimization toepast!

 

Wie kunnen wij helpen met ons seo advies?

Het maakt niet uit of je bedrijf in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of waar dan ook in Nederland zit. Het Online Marketing Buro heeft heel Nederland als targetgebied en kan dan ook elk bedrijf adviseren. Onze voorkeur gaat uit naar bedrijven die nog geen eigen marketingafdeling hebben, maar wel het belang inzien van goede zoekmachine optimalisatie voor het bedrijf.

Bestaat er een seo stappenplan?

wat is seo?Jazeker. We beginnen met de on page optimalisatie. Dus we kijken naar de structuur van de website en hoe je je producten en diensten allemaal beschreven hebt. Staat je telefoonnummer duidelijk op de website en hoe mobiel vriendelijk is je website? En laad je website snel genoeg? Het zijn de dagelijkse taken van een seo specialist.

Moet ik dus een seo specialist inhuren?

Jazeker, seo experts kennen de kneepjes van het vak, zoals een tandarts ook weet hoe hij een gaatje moet vullen. Het is een investering die je sowieso gaat terug verdienen als je met ons aan de slag gaat.

Wat zijn dan de seo kosten?

Als een seo bedrijf zijn werk goed uitvoert, zijn de opbrengsten hoger dan de kosten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de investering die je moet doen, want dit ga je dubbel en dwars terug verdienen. En in tegenstelling tot een werknemer in vaste dienst, kun je op elk moment afscheid nemen van een online marketing bedrijf die zijn werk niet goed uitvoert. Je moet er tegenwoordig wel rekening mee houden dat het tijd kost voordat je resultaten gaat zien. Google zet je na 1 link niet meteen op de eerste pagina van de organische zoekresultaten.

Seo consultants gebruiken seo tools.

De beste tool waar een seo expert gebruik van maakt is die van ahrefs. Deze tool genereert zoveel data over backlinks, zoekwoorden en nog veel meer, dat die onmisbaar is voor elke seo specialist. Ook moeten wij een seo rapport aan de klanten kunnen afgeven. Door een seo specialist in te huren, hoef je zelf deze kosten niet te maken.

Als je een seo offerte wilt klik dan hier.