fbpx
SERVICES ONLINE MARKETING BURO

Seo Diensten

SEO Specialist Yvette de Graaf helpt tandartsen met hun SEO

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is cruciaal omdat een prachtige website niet meetelt als deze niet gevonden wordt op het internet. Ons SEO programma zorgt ervoor dat je website hoger in Google zal komen zodat je online zichtbaarheid vergroot wordt.

Er komt heel wat kijken bij je SEO: het bouwen van backlinks, on page SEO, lokale SEO, content marketing. Alles wat je website nodig heeft om goed gevonden te worden door de zoekmachines, zit in dit bewezen SEO programma.

SEO

seo voor bedrijvenZoekmachine optimalisatie is er niet alleen voor de grote landelijk opererende bedrijven. Elk bedrijf met een website moet zijn vindbaar zijn op internet. Hoe beter je gevonden wordt, hoe meer handel je hierdoor kan krijgen.

Sociale Media

facebook advertentie bureau specialist

Onze sociale media strategie is erop gericht om het publiek te vinden die geinteresseerd zijn in jouw product of dienst. Wij helpen je je online brand verder te ontwikkelen door een groter bereik te realiseren van je doelgroep.

Leadgeneratie

Genereren van leads

Door onze bewezen online marketing zullen we leads genereren voor onze klanten. Dat is onze missie: jouw bedrijf laten groeien door meer klanten en omzet te krijgen. Zorg voor een goede ROI door samen te gaan werken met Online Marketing Buro.

AMP Accelerated Mobile Pages

SEO lokaal

Websites die door de AMP test heen komen hebben een streepje voor bij Google. Seo technisch biedt dit ook voordelen. Als Google moet kiezen welke verder gelijkwaardige website hij bovenaan zal zetten, dan wordt gekozen voor de AMP website. Doe de AMP test: https://search.google.com/test/amp

Facebook Chatbot

Rocky assistent van YvetteAutomatisering is in deze kennis economie een must voor elk bedijf. Blijf niet achter en zorg voor een chatbot op je website. De chatbot is 24 uur per dag wakker. Hij antwoordt meteen op de meest gestelde vragen die je bedrijf krijgt. Je telefoniste krijgt meer tijd voor andere belangrijke taken.

Google Mijn Bedrijf optimalisatie

seo edamGoogle Mijn Bedrijf is geweldig voor lokale zoekopdrachten. We gaan ervoor zorgen dat je Google Mijn Bedrijf pagina geoptimaliseerd wordt zodat deze gaat stijgen in de zoekmachine resultaten.