fbpx

SEO: zoekmachine optimalisatie tips.

Het Online Marketing Buro kan je helpen met het vinden van de beste zoektermen, die klanten gaan genereren. Tegenwoordig heeft elk bedrijf een website, maar doet niet ieder bedrijf aan SEO. Hierdoor zullen je potentiële klanten veelal bij de concurrenten uitkomen die wel aan zoekmachine optimalisatie doen. Het uitbesteden kost natuurlijk geld, maar de ROI ( Return On Investment ) zal dubbel en dwars terugverdiend worden als je de juiste Search Engine Optimization toepast!

Nu is het tegenwoordig zo dat het tijd kost om op een nieuw  zoekwoord  gevonden te worden. Om sneller resultaten te verkrijgen kunnen we ervoor kiezen om enkele advertentie campagnes op te zetten in Google of op Facebook. Dit is niet SEO, maar SEA ( search engine advertising ). Met deze strategie word je  sneller door je klanten gevonden, maar kost het ook een bedrag, iedere keer als ze op de advertentie klikken. Nadeel hiervan is dat ze ook niks bij je kunnen kopen en dan kost het geld. Als wij voor je de campagnes opzetten zullen wij dit uiteraard monitoren en zorgen dat de conversie zo hoog mogelijk is.

We zullen samen bespreken wat de doelstellingen zijn die we nastreven en aan de hand hiervan kijken we of we ook gaan adverteren.Marketing Nederland

Je bent in ieder geval aan het juiste adres voor uw SEM ( Search Engine Marketing ), die bestaat uit SEO en SEA. Wij bouwen samen een relatie op die ervoor gaat zorgen dat onze inspanningen voor je de vruchten gaat afwerpen. Deze relatie mag meerdere jaren duren, aangezien het zonde is om slechts tijdelijk op de eerste pagina in Google gevonden te worden. Wij blijven de ontwikkelingen volgen en zorgen ervoor dat je website de aanpassingen blijft krijgen die nodig zijn om hoog in Google te komen en te blijven.

Wie kunnen wij helpen met SEO?

Het maakt niet uit of uw bedrijf in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of waar dan ook in Nederland zit. Het Online Marketing Buro heeft heel Nederland als targetgebied en kan dan ook elk bedrijf, groot en klein, adviseren. Zelfs als je alleen lokaal opereert, is dat geen enkel probleem.

Hoe gaan we search engine optimization toepassen?

We beginnen met de on page optimalisatie. Dus we kijken naar de structuur van de website en hoe je je producten en diensten allemaal beschreven hebt. Het draait allemaal om conversies, dus daar wordt naar gekeken en aangepast. Staat je telefoonnummer duidelijk op de website en hoe mobiel vriendelijk is je website? We zorgen ervoor dat je ook op sociale media vindbaar bent. Dus als het nog niet bestaat creëeren we de facebook, twitter, linkedin en youtube accounts. En we beginnen met linkbuilding, ofwel de off page optimalisatie. Via Google Analytics en Google Search console gaan we de ontwikkelingen volgen die de website doormaakt. En maandelijks rapporteren we de voortgang.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

niet leesbaar? verander tekst. captcha txt