fbpx

SEO bureau Haarlem voor je online marketing.

SEO, wat staat voor search engine optimization en in het Nederlands zoekmachine optimalisatie betekent, is een “must have” voor elk bedrijf die zich online wilt presenteren. De tijden van de Gouden Gids zijn voorbij en elk bedrijf heeft nu wel een website ontwikkelt.

Helaas houdt het hierbij niet op, je wilt ook dat je website gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. En aangezien het internet elke dag groeit en groeit, is het steeds lastiger om goed gevonden te worden. Gelukkig bestaan er gespecialiseerde online marketingbedrijven, zoals Online Marketing Buro, die weet wat er nodig is om een website hoger in Google te krijgen.

vindbaar op Google in Haarlem
Grote Markt Haarlem

Zoekmachine optimalisatie.

Het begint met een gedegen zoekwoord onderzoek. Welke zoekwoorden zijn belangrijk in jouw bedrijf zodat potentiële klanten je kunnen vinden. Hoe competitief zijn deze zoekwoorden? Of terwijl hoeveel websites willen ook op de eerste plaats in Google komen voor dit zoekwoord? Als dat er heel veel zijn en dat kun je zien aan de hoeveelheid zoekresultaten, dan is het een zoekwoord met veel concurrentie. Dit betekent automatisch dat je geduld moet hebben voordat jouw pagina op de eerste pagina van de zoekmachines terecht zal komen. Dit kan zelfs 9 maanden tot een jaar duren.

Zoekmachine marketing bureau.

Na de fase van het zoekwoord onderzoek beginnen we met het optimaliseren van de content. We zetten de zoekwoorden op hun plaats, zodat het duidelijk wordt voor de zoekmachines waar de pagina over gaat. Met andere woorden, we zorgen dat de on page optimalisatie goed geregeld is.

Elke pagina die de website bevat moet op deze manier geoptimaliseerd worden, zodat ze allemaal goed gevonden worden in Google. En dat betekent dat jouw pagina op de eerste bladzijde in Google moet staan, want mensen kijken vaak niet verder dan alleen de eerste pagina in Google, waar tien organische resultaten te vinden zijn. Als je website daar niet bij staat, is de kans dat jouw bedrijf gevonden wordt voor dat zoekwoord bijna nihil.

St Bavo Kerk Haarlem
De Grote of St. Bavokerk te Haarlem

Seo specialist inhuren voor linkbuilding.

Als alles goed staat, ofwel alle “on page” is geoptimaliseerd, gaan we naar deze pagina’s linken. Dit is onderdeel van de off page optimalisatie en dat is wellicht de belangrijkste factor om te stijgen in Google. En daar waar vroeger de kwantiteit de belangrijkste factor was, speelt nu de kwaliteit van de links de grootste rol. Op deze manier krijgt de site steeds meer “autoriteit” in de ogen van de zoekmachines en zul je automatisch gaan stijgen. Dit wordt uitgedrukt in de TF en CF waarden. TF staat voor Trust Flow, die hoger wordt als je kwalitatief goede links naar je site stuurt en CF staat voor citation flow, de hoeveelheid links.

Online marketing opleiding nodig of online marketing bureau in Haarlem vinden?

Natuurlijk kun je als bedrijfseigenaar deze hele procedure zelf uitvoeren, maar het inschakelen van een ervaren seo expert zorgt ervoor dat je tijd over houdt voor je eigen business en klanten. En dat moet wat ons betreft de prioriteit zijn van een business manager. Wij zijn daarom ook niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid nieuwe klanten, dat moet de taak van het bedrijf zelf zijn. Wel gaan we ervoor zorgen dat er meer zoekverkeer ofwel traffic naar de website komt, wat als het goed is resulteert in nieuwe klanten.

Online Marketing Buro kan in Haarlem verschillende branches van dienst zijn. Echter, per branche nemen we 1 klant aan. We willen niet concurreren met onszelf om het zomaar te zeggen. Als je op dit moment nog twijfelt of we je kunnen helpen met je online marketing, bel ons dan direct voor een persoonlijk gesprek: 085-1302182.

Haarlem huis
Haarlem waag

Als je liever een email wilt sturen met vragen die er nog zijn kan dat ook: info@onlinemarketingburo.com

De volgende beroepsgroepen kunnen wij van dienst zijn:

  • Accountants
  • Advocaten
  • Tandartsen
  • Notarissen
  • Aannemers
  • Schilders
  • Loodgieters
  • Timmerbedrijven
  • Restaurants
  • Hotels

Als jouw branche hier niet bij staat wil dat niet zeggen dat we je niet kunnen helpen. Elke ondernemer / bedrijf die ambitie heeft om via internet gevonden te worden is voor ons een mogelijke kandidaat die wij kunnen helpen.

Ook ondernemers met een e-commerce website kunnen wij van dienst zijn. Wij richten ons op elk bedrijf met ambitie die zelf geen marketing afdeling heeft, of de MKB-er die de expertise zelf niet in huis heeft. Met elk bedrijf wordt een persoonlijk gesprek gevoerd met betrekking tot de wensen en doelstellingen.

smal huis Haarlem

Waarom zaken doen met Online Marketing Buro?

Wij geloven in kennis en investeren daar dagelijks in. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. SEO staat niet stil en Google wil je altijd de beste resultaten blijven geven en verandert daarom af en toe zijn algoritme, zodat je website, als je pech hebt, van pagina 1 zomaar naar pagina 5 of lager kan zinken. En dat wil je natuurlijk niet laten gebeuren, want dat kost je een hoop bezoekers en dus een hoop geld. Als de SEO op de juiste manier gebeurt, zal de kans hierop een stuk kleiner worden. Vertrouw daarom niet zomaar elk marketingbureau dat beweert SEO voor je te doen, vertrouw een bedrijf die elke dag zelf kennis opdoet en nieuwsgierig blijft naar de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Laten we kennis maken.

Voor alle Haarlemse ondernemers die het verhaal tot hier gelezen heeft: ik nodig je graag uit voor een online gesprek om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. Bel Yvette daarom vandaag nog: 085-1302182 En als je je afvraagt of je niet beter af bent met een groter marketingbedrijf, wees gerust. Online Marketing Buro staat geregistreerd als eenmanszaak, maar is lid van een community met 3500 marketeers uit de veelal de V.S. alsmede uit andere delen van de wereld. Als er vragen zijn waar we niet gelijk een antwoord op hebben, dan zijn er gelukkig experts genoeg die kunnen helpen. Belangrijk voor ons is vooral om een gedegen en eerlijk advies te geven!

Haarlem Spaarne rivier