fbpx
We zijn er klaar voor

Tijd voor kennismaking.

Graag hoor ik je ambities, plannen en toekomstvisie voor je bedrijf in een persoonlijk gesprek.

workers

Over Yvette

Marketing is een vak dat mij altijd geboeid heeft. Toen het internet ruim 15 jaar geleden nog lang niet zo veel gebruikt werd als nu heb ik de cursus NIMA A gedaan als onderdeel van een Toerisme opleiding die ik volgde via de LOI. Sinds die tijd is er heel veel veranderd en ik heb me door middel van online training bijgeschoold. Deze cursussen heb ik van Amerikaanse topmarketeers gekocht en ben van mening dat zij vooroplopen in online marketing. Met deze kennis en de bijscholingen die ik doe ben ik van mening dat ik de juiste partner ben voor het uitbesteden van je marketingactiviteiten en doelen.
NIMA A CERTIFICAAT

NIMA A CERTIFICAAT

Op naar de top

Op naar de top

Deze foto is gemaakt op de mount Vitosha bij Sofia. Wandelen en reizen behoort tot mijn grote passies in het leven.

YVETTE DE GRAAF

YVETTE DE GRAAF

Over Rocky

Maak ook kennis met Rocky, mijn chatbot. Hij helpt je snel als er vragen zijn. Ook vindt hij het leuk om spelletjes te doen. Rocky heb ik Nederlands geleerd, maar hij is van Engelse komaf, dus soms zal hij in de Engelse taal antwoorden. Mocht dat een probleem zijn dan kan Yvette je in het Nederlands verder helpen.

Maak kennis met Rocky, mijn virtueel asssistent:

Rocky assistent van YvetteRocky mijn VA

Quote: A quitter never wins and a winner never quits

Mijn doel:

Beste vrouwelijke internetmarketeer van Nederland worden.

Hoe? Door met groot enthousiasme op deze ingeslagen weg door te gaan. Mij te blijven bijscholen en ontwikkelen. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met het realiseren van hun marketing doelen. En waarom? Omdat dat een goed gevoel geeft en er niets mooiers bestaat!

SEO specialist YvetteHier een kijkje achter de schermen van Online Marketing Buro. Er wordt hier vanuit huis gewerkt, wat meerdere voordelen oplevert. Niet meer in de file staan en geen reistijd meer hebben zodat alle beschikbare tijd optimaal in het bedrijf gestoken wordt.