fbpx

Beste vrouwelijke internet marketeer van Nederland.

Dat is wat ik wil worden, maar hoe kunnen we dit meten? Dat is lastig ben ik bang. Ik denk dat de competitie niet te groot is, want wat ik er tot nu toe van gezien heb, lijkt het me behoorlijk een mannenwereld.

Hoog in Google?

Dus moet het mogelijk zijn om met deze pagina hoog in Google te komen, binnen niet al te lange tijd. Het moment van schrijven is 12 februari 2018 en het moment van publiceren is 25 februari 2018.

Loopbaan tot nu toe.

Dus, wie ben ik en wat heb ik zoal gedaan in mijn leven tot nu toe op werkgebied? De middelbare school die ik doorlopen heb is een VWO geweest in Hoorn, toen geheten RSG West Friesland. In die periode waren er heel veel dingen belangrijker dan school. Uitgaan van donderdag t/m zondag vond ik leuker dan in de schoolboeken kijken. Daarom heb ik “iets” langer dan gemiddeld op het VWO gezeten. Mijn diploma heb ik uiteindelijk gehaald.

Op dat moment had ik mijn huidige partner al leren kennen en ben gaan werken op het hoofdkantoor van de ING bank in Amsterdam Zuidoost. Mijn partner had al een zoontje van 2 jaar oud, dus ik was gelijk deeltijdmoeder geworden, op 19 jarige leeftijd.

Het duurde relatief ook niet lang voordat ik zelf mijn eerste kind kreeg; ik was 23 jaar en 26 jaar bij de tweede zoon. Met 3 kinderen in het weekend, was dit voor ons compleet.

PC Prive Project.

Onze eerste computer hadden we via mijn man’s werk aangeschaft via een pc-prive project. Het was rond 1991 en ik raakte al snel verslaafd aan Tetris tetrisen de Prince of Persia. En natuurlijk Supaplex was super leuk. Op dat moment was internet bereikbaar via een modem, dus heel lang zaten we daar in het begin niet op omdat dat veel te veel telefoontikken kostte.

Toch had ik begin jaren 90 al het idee dat dit internet “computerwereldje” iets kon zijn waar je geld mee zou kunnen verdienen. En nu, anno 2018, blijkt dit ook wel, de webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond.

Online marketing buro.

En nu heb ik dan ook mijn eigen gebouwde website die een plaatsje op het world wide web inneemt en daar ben ik best trots op. Marketing heeft altijd al mijn interesse gehad, zie elders ook mijn NIMA-A certificaten en nu kan ik dit bedrijf vanuit huis gaan runnen. Dat vind ik fantastisch, niet eerst in de file staan naar je werk, maar werken wanneer je maar wilt. Niet de 9 tot 5 mentaliteit zal ik maar zeggen.

Nog even in vogelvlucht mijn werkzaamheden: na de bank ben ik een tijdje fulltime moeder geweest. Parttime heb ik als receptioniste bij een tandartspraktijk gewerkt, daarna bij Particura als huishoudelijke hulp, daarna bij Bart Smit in het magazijn als orderpicker. Op dit moment ben ik al 12 jaar werkzaam bij een kantoorvakhandel in Purmerend genaamd All Office Kuipers.

In mijn vrije tijd ben ik dus met online marketing bezig, ander doel is om ook Google partner

google partnerte worden. Deze ontwikkelingen kosten tijd en die tijd is er gelukkig. In ieder geval heb ik er nu al heel veel zin in om straks klantrelaties te kunnen aangaan en het is natuurlijk fantastisch dat ik mijn kennis kan gebruiken om andere bedrijven te helpen groeien.

Droom: van hobby naar beroep.

Ultieme droom is het als ik samen met mijn jongste zoon die IBMS aan de HVA studeert en op dit moment bezig is met zijn eindstage in een marketingbedrijf dit Online Marketing Buro kan grootmaken en voortzetten! En dan word ik vanzelf de beste vrouwelijke internet marketeer, want dat is toch niet te meten!